WATERWEG ACTUEEL

OVERSCHIESEWEG SCHIEDAM NOG WEKEN AFGESLOTEN

OVERSCHIESEWEG SCHIEDAM NOG WEKEN AFGESLOTEN

SCHIEDAM- De Overschieseweg in Schiedam ligt ook de komende twee weken nog opengebroken. Het laatste stukje weg, onder de A20, is op 30 juli pas klaar, zo heeft een passant te horen gekregen van de uitvoerder. Prioriteit bij een andere klus zou er de oorzaak van zijn dat het werk aan dit deel van het wegdek al weken stil ligt. Onder het viaduct staat alles vol met pallets en stapels stenen, maar er gebeurt sinds eind juni helemaal niets.

Volgens de officiële planning had de weg begin mei al opengesteld moeten worden voor al het verkeer. De aannemer is op 7 november vorig jaar met de werkzaamheden gestart, na het afronden van de aanbestedingsprocedure. Het asfalt stond voor de eerste week van mei ingepland. Daarna zou werk worden gemaakt van de belijning en bebording.

De afgelopen 8 maanden heeft het verkeer ernstige overlast ondervonden en was de route voor lange tijd volledig gestemd.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

juli 12th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *