Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OUDERENPARTIJ WIL RIJBAAN NAAR SCHIEDAM-NOORD TERUG

SCHIEDAM- De Ouderen Partij Schiedam (OPS) is niet gelukkig met het offeren van een rijbaan op de Nieuwe Damlaan uitsluitend naar Sporthal Margriet. De partij vindt dat de verbindingen van en naar Schiedam-Noord niet goed zijn. Automobilisten ervaren veel hinder in de spits, volgens OPS.

Korte tijd na de aanleg van de rotonde bij het Vlietland Ziekenhuis was het mogelijk na deze rotonde om gebruik te maken van twee banen om linksaf te slaan naar de Nieuwe Damlaan richting Noord.
Inmiddels gaat, net als eerder het geval was, een baan naar Nieuwland en het Centrum en is een van de banen richting Noord opgeofferd om uitsluitend naar de Margriethal te rijden.

OPS hoopt dat de keuze ongedaan gemaakt wordt en zo automobilisten, die naar Noord willen en veelvuldig gebruik maken van deze afslag, onnodig fileleed wordt bespaard.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *