Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OUDERENPARTIJ SCHIEDAM WIL COMMISSIEVOORZITTER OP HET MATJE

SCHIEDAM- Het D66-raadslid Anouschka Biekman heeft het verbruid als voorzitter van de raadscommissie bij de fractievoorzitter van de OPS. Zoveel wordt duidelijk tijdens de digitale commissiervergadering. Biekman laat weten fractievoorzitter Maarten Reuderink (OPS) lange tijd te hebben laten wachten alvorens hem het woord te geven. Reuderink reageert door te melden dat hij niet te spreken is over de stijl van Biekman als commissievoorzitter.

De jaren van  Gerrie de Bel (Leefbaar) als commissievoorzitter zijn allang voorbij. De afspraak was ook toen om het voorzitterschap per jaar te laten rouleren, maar De Bel werd een keer aangewezen en ze is het altijd gebleven, omdat onder meer de agendacommissie het draagvlak en de waardering voor De Bel vanuit de raad niet kon negeren.
Biekman: “En dan geef ik nu het woord aan de heer Reuderink. Ik was u niet vergeten, maar u vroeg het zo vaak, dat ik dacht van, nou, dan mag u heel even op uw beurt wachten. Maar.. the floor is yours!”

Reuderink: “Ik ga uw manier van voorzitten nadrukkelijk bespreken in het presidium. U weet, ik vind hier veel van en weinig positiefs, dus dat komt nog, máár dat is nu even niet het onderwerp. U bent niet het onderwerp.”

Biekman: “Nee, en u ook niet. Ik geeft u nu het woord en u mag nu gebruik maken van uw eerste termijn.”

Reuderink: “Daar ben ik erg blij mee. Desalniettemin ga ik uw functioneren in een ander gremia bespreken.”

Biekman: “Dat moet u vooral doen.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *