WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OUDE BRANDWEERKAZERNE VLAARDINGEN ‘WEER’ VERKOCHT

VLAARDINGEN- Opnieuw is een koopovereenkomst getekend voor de oude brandweerkazerne in Vlaardingen. De koper is het Bouw- en aannemingsbedrijf Gebr. Verschoor, die samen met HDK Architecten en bouwbedrijf Heijmans plannen nieuwe ideeën heeft met het beeldbepalende gebouw.

Al eerder lagen er ambitieuze plannen met het complex aan de Hoflaan. Vorig jaar werd aangekondigd dat een ontwikkelaar de kazerne ging verbouwen tot een open ondernemershuis, bedoeld voor regionale starters, ZZP’ers en kleine bedrijven in werk-, atelier- en ontmoetingsruimten.

In 2015 lukte het de TaskForce zzp’ers niet om voor een vergelijkbaar plan (huisvesting van zzp’ers) de financiering rond te krijgen. De gemeente heeft daarop aan Heijmans Vastgoed BV gevraagd om naar de herontwikkeling van de kazerne te kijken als onderdeel van het totale gebied.

2 gedachten over “OUDE BRANDWEERKAZERNE VLAARDINGEN ‘WEER’ VERKOCHT

  1. Dat zal een succes worden… voor de gemeente. 🤣De bouwval is verkocht. Straks dreigt de boel te floppen en gaat de gemeente voor een paar ton bijspringen. Of nog eerder. Ivm met de hogere verbouwingskosten. Wedden? 🙈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *