Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPLAAIENDE STIJD OM PARKEERPLAATSEN VLAARDINGEN CENTRUM

VLAARDINGEN- ONS.Vlaardingen heeft het idee voor het terugbrengen van de parkeerplaatsen in de Fransenstraat gestolen van de partij Beter voor Vlaardingen (BvV). Dat stelt raadslid Marco van Unen van BvV. Van Unen: “De oude parkeerplaatsen staan ten eerste in ons programma en zijn zelfs twee maal eerder door ondergetekende als motie ingebracht. Zelfs als stop en shop-zone: een zogenaamde blauwe zone!”

ONS werkt aan een motie voor het verwijderen van de paaltjes in de Fransenstraat, zodat er weer geparkeerd kan worden in dit deel van het centrum. Bij de raadsvergadering van 5 maart kan dan door de gemeenteraad worden gestemd; voor of tegen de terugkeer van de parkerplaatsen.

In de Korte Hoogstraat zijn afgelopen december vijf Stop en Shop-parkeerplaatsen opgeleverd. Parkeren voor een snelle boodschap of een bezoekje aan een winkel of dienstverlener kost tien cent per half uur. Met als doel om het parkeren prettiger te maken en de levendigheid in het centrum en het aantal bezoekers te vergroten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “OPLAAIENDE STIJD OM PARKEERPLAATSEN VLAARDINGEN CENTRUM

  1. Van enige strijd tussen BVV en ONS is absoluut geen sprake. ONS steunraadslid Thom van Vught bereid een motie voor waarbij hij van de fractie opdracht kreeg dat in overleg te doen met BVV omdat het hun onderwerp is. Daar is geen enkele twijfel over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *