Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPKNAPPEN ONDERGRONDSE CONTAINERS SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Irado begint maandag met het opknappen van de ondergrondse containers in Schiedam-Oost. Op ruim honderd locaties worden de containers gedeeltelijk of opnieuw geschilderd en bestickerd met duidelijke pictogrammen van de afvalregels. Ook wordt gecontroleerd of het sluitwerk nog goed functioneert. Later wordt onkruid verwijderd en bestrating aangepakt.

De werkzaamheden zullen ongeveer zeven weken duren. Tijdens de uitvoering zijn de geschilderde containers twee dagen buiten gebruik. Op locaties waar twee of meer containers staan, worden ze om en om geschilderd zodat er altijd één bereikbaar blijft.

Deze grote opknapbeurt valt onder de integrale aanpak van Oost Pact Door, waarin Irado, de gemeente en bewoners samen investeren in een schone wijk. De gezamenlijke maatregelen zijn gericht op drie doelen: het op orde brengen en houden van de afvalvoorzieningen, het verstevigen van de handhaving op bij plaatsing en het positief beïnvloeden van de sociale norm.

Foto: Bart Bos

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *