RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPENING CALISTHENICSVELD SCHIEDAM-GORZEN

SCHIEDAM- Het calisthenicsveld naast de sluis aan de Fortunaweg in Schiedam-Gorzen wordt straks om 125.00 uur officieel geopend. De opening wordt verricht door wethouder Fahid Minhas (VVD). Over de komst van het veldje kon u op 27 juli als eerste en enige al lezen bij Waterweg Actueel.

Binnen het project Van Rivier Naar Stad wordt de Hoofdstraat, inclusief het sluisgebied, en een deel van de Nieuwe Haven tot aan de Westerhaven opnieuw ingericht. De werkzaamheden voor het herinrichten van het sluisgebied, inclusief de aanleg van een calisthenicsveld is door aannemer RWD Groep uit Schiedam uitgevoerd en inmiddels afgerond.

Calisthenics is een trainingsmanier waarbij enkel het lichaamsgewicht als weerstand wordt gebruikt om een zo gezond en fit lichaam te krijgen. Calisthenicsvelden worden momenteel vaak in de buitenruimte aangelegd. Zo kan iedereen op elk gewenst tijdstip in de open lucht trainen. De sporttoestellen aan de Fortunaweg zijn dagelijks gratis te gebruiken. Het veld beschikt over de volgende sporttoestellen: touwen, gewichten, hangelement met ringen, klimrek en een rekstok.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *