Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘OP EEN KLUITJE AAN STRAND HOEK VAN HOLLAND’

HOEK VAN HOLLAND- ‘Topdrukte op het strand van Hoek van Holland’, constateert Yvonne Janssen, de wijkregisseur in Hoek van Holland, werkzaam bij de gemeente Rotterdam. Janssen: ‘Te dicht op elkaar en in de winkels. Sommigen houden echt wel afstand en wandelen zou gewoon moeten kunnen, maar niet op een kluitje en dat gebeurt overal nog te veel. Neemt iemand het nog serieus?’

In verband met het coronavirus raadt de overheid u aan om sociale contacten waar mogelijk te vermijden. Er worden in heel Nederland extra maatregelen getroffen om de druk te verlichten en verdere verspreiding te voorkomen.

Volgens de  Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC) liggen er vandaag 354 mensen op de intensive care.

Bij de grens bij Baarle-Nassau wordt ook vandaag intensief gecontroleerd. België heeft sinds gisteren politiecontroles aan de grens ingesteld om Nederlanders te weren.  In zowel Vlaanderen als Wallonië geldt vanwege het coronavirus een verbod op alle niet-noodzakelijke verplaatsingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

7 reacties op “‘OP EEN KLUITJE AAN STRAND HOEK VAN HOLLAND’

    1. Ik vind het erg dat de mensen niet verder doordenken dat het heel erg is om ziek te worden wat wel gedaan kan is sluiten het strand.

  1. Ik ben ook wezen fietsen alleen ff frisse lucht, dat moet kunnen maar niet op een kluitje. Er waren veel mensen aan ‘t wandelen. Anders hou je de stress niet vol. En bewegen is goed en dan weer naar binnen. Moet er niet aan denken om maanden vast te zitten.

  2. Een hoop mensen zijn kennelijk ontzettend egocentrisch of zelfs egoïstisch. Het leven moet natuurlijk wel leuk zijn. Hé.
    Is het nou niet mogelijk je gewoon aan de regels te houden voor een paar weken. Ouderen die geen bezoek meer krijgen. Gehandicapte kinderen die niet mee te naar de opvang kunnen, enz. enz. Gebruik je hersenen en verspreid het virus niet. Het virus verspreid niet zichzelf, maar heeft de mens nodig om dit te doen. Dus ……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *