Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONS.VLAARDINGEN WIL BEZEM DOOR STROOMOPWAARTS

VLAARDINGEN- De bezem moet door participatiebedrijf Stroomopwaarts, vindt de lokale partij ONS.Vlaardingen. De partij heeft donderdagavond tegen de zienswijze gestemd waarin aandachtspunten staan beschreven, zoals de vraag voor een plan van aanpak bij de inzet van lokale ondernemers en voorstellen om de stijgende kosten rondom armoedebeleid en bewindvoering te beheersen. Het gaat ONS allemaal niet ver genoeg.

‘Alle partijen waren zeer kritisch, ONS.Vlaardingen is echter de enige partij die het niet langer pikt en dus heeft tegengestemd’, meldt de fractie. Naar het oordeel van ONS gaat Stroomopwaarts gebukt onder een onophoudelijke stroom klachten. De partij somt daarnaast op dat het overheidsbedrijf, met alleen in Vlaardingen al 2,5 duizend klanten, een miljoenenverlies lijdt; faalt op de in- en uitstroom; niet in staat is privacy gevoelige gegevens te waarborgen; blijkbaar geen goede werkgeversbenadering heeft en geen goede analyse van de armoedeproblematiek kan maken. Naast dit alles stelt ONS vast dat Stroomopwaarts veel cliënten heeft die de Nederlandse taal nauwelijks machtig zijn.

ONS: ‘Kortom, Stroomopwaarts is een overheidsbedrijf dat op veel gebieden faalt, maar wel net zo makkelijk nominaties in de wacht sleept voor overheidsbedrijf en overheidsmanager van het jaar.’

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *