WATERWEG ACTUEEL

ONRUST ROND HORECANACHT HOEK VAN HOLLAND

ONRUST ROND HORECANACHT HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De Hoekse Horecanacht dreigt dit jaar voor de eerste keer niet tot 02.00 buiten gehouden te kunnen worden. De organisatoren hebben te horen gekregen dat het feest dit jaar waarschijnlijk maar tot 23.00 buiten mag worden gevierd. Dit zou te maken hebben met nieuwe regels vanuit ‘de stad’.

De VVD-fractie in de Rotterdamse gemeenteraad komt met schriftelijke vragen. De liberalen vinden dat de horecanacht ook echt tot in de nacht moet kunnen duren.  Jan-Willem Verheij (VVD): “De Horecanacht is een begrip in Hoek van Holland. Eenmaal per jaar is de Prins Hendrikstraat deels afgesloten en wordt tot 02.00 feest gevierd.  Op deze manier kunnen we het beter een Horeca-avond noemen in plaats van nacht. Als het nu iedere week feest zou zijn, dan zouden we begrip hebben voor deze maatregel. Dat is dus niet het geval”, zegt Verheij. “Het is een gezellig avond zonder problemen, georganiseerd door lokale ondernemers. Ik snap niet waarom Rotterdam nu opeens dit concept wil veranderen.”

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

maart 13th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *