Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDUIDELIJKHEID PORTEFEUILLE NIEUWE D66-WETHOUDER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het is nog helemaal niet zeker dat D66 de portefeuille financiën houdt in het Vlaardingse college van burgemeester en wethouders. Vertrekkend wethouder Sebastiaan Nieuwland (D66) laat zich dat ontvallen in de uitzending van Omroep Vlaardingen. Nieuwland: “ In de tijd dat ik hier als wethouder zat heb ik een heleboel financiële ellenden boven tafel gekregen. De nieuwe wethouder van mijn partij, als die portefeuilleverdeling zo blijft, daar ga ik niet over, daar ga ik maar even vanuit voor het gemak, die heeft de mogelijkheid om daadwerkelijk tot een oplossing te komen.”

Wanneer Nieuwland, iets later in het programma wordt gevraagd of de portefeuilleverdeling echt nog onduidelijk is, zegt hij : “Dat gaan we merken. Dat weet ik ook niet.”

D66 zal Jules Bijl voordragen als nieuwe wethouder in Vlaardingen. Bijl is daarmee beoogd opvolger van Nieuwland die per 16 september vertrekt uit Vlaardingen. De voordracht zal nog wel op 17 september door de gemeenteraad van Vlaardingen moeten worden bekrachtigd in de raadsvergadering van 24 september.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *