WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OMWONENDEN TEGEN PLAN BUITENBAD VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Omwonenden van de Maasboulevard in Vlaardingen zijn geschrokken van de voorstellen waarmee de directie van het Delta Hotel komt. In hun plan voor het Maaspark wordt door het hotel voorgesteld om een zwembad, een theehuis en diverse mogelijkheden voor evenementen hierin op te nemen. Ook zien de buren nog een bouwwerk naast de flat aan de Abel Tasmanlaan.

Het Delta Hotel wil op de eerste plaats de Bartholomeus van Buerenweg behouden als zijnde een eenrichtingsweg. Ter verfraaiing van het ontwerpplan van het Maaspark zijn ook zaken als een zwembad in Het Scheur (Nieuwe Waterweg) voorgesteld door de hoteldirectie.

De leden van de BewonersContactGroep RivierZone en diverse bewoners van de sterflats aan de Olivier van Noortlaan laten in een reactie op de plannen weten dat het Maaspark een rustig gebied moet blijven waar alleen gewandeld, gefietst en kleinschalig gerecreëerd kan worden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

7 reacties op “OMWONENDEN TEGEN PLAN BUITENBAD VLAARDINGEN

 1. Ook een ondernemer heeft recht om zijn toekomst te realiseren. Tegenwoordig is protesteren tegen bedrijven belangrijker als werk gelegenheid.

 2. Heel mooi idee van dit hotel/restaurant.
  Ik heb sterk het vermoeden dat de bewoners angstig zijn voor de zuigkracht van het zwembad op een bepaalde groep ‘briljantjes’.
  Het hotel/ restaurant moet gewoon duidelijk maken dat het alleen voor betalende klanten toegankelijk is. Je ziet wat er op de SS Rotterdam gebeurde.
  Klein zwembadje en gratis toegankelijk, ook hier werd het plezier vergald door een klein groepje bontkraagjes niets kopen wel boel verzieken. Sinds er alleen betalende klanten gebruik van mogen maken is overlast verdwenen. Maak een deal als bedrijf met bewoners om gebruik te kunnen maken van de voorzieningen.

  Ik hoop dat het alsnog doorgaat en er een mooi zwembad komt bij het Delta hotel.
  Ik ben graag bereid om in het restaurant lekker te gaan eten voor het zwemmen.
  Openbare zwembaden, zien mij al jaren niet meer.

 3. Zwembad en evementen, theehuis kan niet beter. Delta hotel ligt daar fantastisch en is ook nog is een fantastisch hotel. De ruimte is er, hotel gaat meer geld opbrengen, wat ook echt nodig is. Voor Vlaardingen stad is dit een fantastische groei. Vlaardingen mag ook wel weer eens gaan schijnen.

 4. Leuk plan zou mooi zijn mits met toezicht en handhaving (zou niet nodig moeten zijn, maar ik ben bang van wel, hoop dat ik ongelijk krijgt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *