Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OLIEBOLLENKRAAM KEERT NIET TERUG AAN NIEUWE HAVEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De oliebollenkraam van Nico Sterrenberg keert dit jaar niet terug op de vertrouwde standplaats aan de Nieuwe Haven. Na 58 jaar heeft Sterrenberg besloten te verhuizen naar een nieuwe locatie. Hij ziet u graag binnenkort op de Koemarkt.

De bollen van Sterrenberg zijn wereldberoemd in heel Schiedam. In 2017 goed voor plaats nummer 58 in de allerlaatste oliebollentest van het AD (maar enkele jaren eerder ook wel eens plaats nummer 5). Sterrenberg pronkte vorig jaar met het behalen van de titel allerbeste olliebollenbakker van Zuid-Holland. Een uitverkiezing van de oncontoleerbare website Oliebollentestonline.nl. Het gevolg was tijdens oudjaarsdag een ruim honderd meter lange rij wachtenden, inclusief verkeersregelaars en een orgelman om de moed erin te houden, bij een wachttijd van minimaal een uur.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 reacties op “OLIEBOLLENKRAAM KEERT NIET TERUG AAN NIEUWE HAVEN SCHIEDAM

  1. Wat jammer…ik weet niet beter,of hij staat daar met de komende feestdagen. Of de Koemarkt nou zo n goede locatie is? Ik denk dat heel wat Schiedammers naar de Nieuwe haven zullen gaan om te ontdekken dat hij er niet meer staat!

  2. Denk dat dit te maken heeft omdat er vaak lange rijen staan voor de kraam zo dicht bij de weg, koemarkt heeft genoeg plek en het is veiliger, denk door advies van de gemeente dat hij beter een andere plek kan nemen

    1. Maar dan zetten ze wel dwangrekken neer, dat valt wel mee,dicht bij de weg…Koemarkt is volgens mij veel drukker ook omdat de tram daar rijdt moet je goed uit Kijken!

  3. Jammer dat hij vertrekt van de Nieuwehaven. Zeker gezien iedere Schiedammer maar ook buiten Schiedam deze kraam wisten te vinden. Of verhuizen naar de Koemarkt de beste keus is vraag ik mij af.
    Nu kon je als je met de auto langs reed nog ergens je auto kwijt om even snel een paar overheerlijke bollen halen. Dat zie ik daar niet gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *