Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OFFICIEUS BEGIN STRANDSEIZOEN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Bij Bureau Strandzaken in Hoek van Holand zijn ze klaar voor een paasweekend met zomerse dagen. Vandaag, zaterdag, zondag (1e Paasdag) en maandag (2e Paasdag) gaan de slagbomen richting de Zeekant dicht. Gratis parkeren blijft mogelijk op de grote parkeerplaats aan het einde van de Badweg.

Tot en met maandag is het overal in Nederland zonnig en warm. Morgen wordt een temperatuur voorspeld van 24°. De dagen daarna wordt het maximaal 22°. Dinsdag meer bewolking en vanaf woensdag kans op een bui.

De officiële opening van het strandseizoen van Hoek van Holland laat nog zes weken op zich wachten. De opening is elk jaar op Hemelvaartsdag en valt dit jaar op 30 mei. Bij de strandpaviljoens is het dan één groot feest met live muziek en DJ’s. Er is een mega braderie op de Rivierkant en Zeekant, kinderattracties, foodtrucks. Alle strandtenten zijn natuurlijk geopend voor een hapje en een drankje op hun gezellige terrassen.

Vanaf 12.00 uur barst het feest pas echt los met een waanzinnige line-up op het evenemententerrein van onder andere Beachclub Royal, Villa on the beach en de Zeebries.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *