Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NU AL KLACHTEN AANPASSEN HUIZEN SCHIEDAM OP WARMTENET

SCHIEDAM- Er mankeert van alles aan de opknapwerkzaamheden van de woningen op het Jacques Urlusplein in Schiedam-Groenoord. Dat krijgt het stadsbestuur te horen vanuit de gemeenteraad. Het plein is de eerste locatie waar verhuurder Woonplus is begonnen om een reeks van duizend woningen startklaar te maken voor afkoppeling van het aardgasnet. De verhuurder kan daarbij rekenen op een subsidie van 3,6 miljoen euro van de Provincie en de EU.

Wethouder Fahid Minhas (VVD) wordt opgeroepen om een evaluatie te verrichten naar de aanpak van het Jacques Urlusplein. En daarin tenminste mee te nemen de informatieverstrekking die bewoners vooraf hebben ontvangen, het proces van instemming en de kwaliteit van het eindresultaat, waarbij ook wordt gekeken in hoeverre er is afgeweken van de afgesproken specificaties.

De komende maanden volgen sociale huurwoningen op het Louis Zimmermannplein en aan de Mozartlaan. Bedoeling is dat de eerste duizend woningen zo worden aangepast dat ze klaar zijn voor aansluiting op het toekomstig warmtenet van Eneco. Het maakt het definitief aansluiten daardoor relatief eenvoudig.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

11 reacties op “NU AL KLACHTEN AANPASSEN HUIZEN SCHIEDAM OP WARMTENET

 1. Kan Fahid die aardgasvrije experimenten niet op zijn eigen woningen uitvoeren? Dan hebben onschuldige consumenten geen last van die groene en linkse experimentjes.

 2. Kan er als geen ander over meepraten. Mijn hele huis is geruïneerd. En tot op heden werkt geen zak !
  Een warmtepomp waarvan maar capaciteit is om te warmen voor een aantal woningen en niet voor een hele flat. Vannacht weer zonder verwarming gezeten .
  Het is een groot Fiasco!

 3. Aardgas vrij maken en aansluiten op het warmtenet gaat de inwoners van Schiedam veel geld kosten en een hoop ellende. Wij krijgen straks de rekening gepresenteerd dmv verhoging van gemeentelijke belastingen. Daar en tegen gaan onze buurlanden allemaal over op aardgas. De gemeente Schiedam heeft ruilhandel gespeeld met Denk om het aardgas vrijmaken om zijn zin door te drijven. Een politiek spelletje van het pluche…

 4. I.d.d. ruilhandel met Denk.
  Voor wat, hoor wat.
  Gaat ons veel geld kosten, voor iets wat die graseters (links volk) door willen drukken.
  Uiteraard gaat Woonmin de 3.6 miljoen lekker innen en de woningen uiteraard in huur laten stijgen tot het wettelijke uiterste.
  Bij nieuwe woningen zijn de bewoners ook al zo gelukkig ermee.
  Op deze manier kan ome Cor helemaal gaan werken aan zijn eigen enclave.
  Eigen wetten, normen en waarden, groep volgelingen ( wethouders) privé legertje (stadswachten) eigen geld , afsluiten van gas, dus niet afhankelijk van anderen, eigen woningen beheerd door een non sociale huisjesmelker bedrijf (woonmin) nog een paar molens om stroom op te wekken en een muurtje bouwen om Schiedam en ome Cor is dan vrijwel klaar met het inrichten van een enclave. Ik vergeet nog een eigen medische dienst die zich bezighoudt met verplicht vaccineren.

 5. Het lijkt mij handig dat alle bewoners zich aan sluiten bij de Groenoordbelangengroep, zie Facebook.
  Daar kunnen we met ons allen een vuist maken om de echte problemen kenbaar te maken.
  Bij voldoende belangstelling moeten Woonplus en Eneco wel luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *