WATERWEG ACTUEEL

NOG GEEN 2000 VOORSTANDERS VREUGDEVUUR VLAARDINGEN

NOG GEEN 2000 VOORSTANDERS VREUGDEVUUR VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het aantal uitgesproken voorstanders van een vreugdevuur in Vlaardingen blijft ruim onder de tweeduizend personen. Er zit al enkele dagen nauwelijks groei in de groep ondertekenaars van de online petitie  waarmee het stadsbestuur wordt opgeroepen het vreugdevuur een nieuwe kans te geven.

Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) heeft vorige maand de vreugdevuren aan de Marathon- en de Broekweg verboden. Korte tijd later is een noodverordening ingesteld om illegale vuren tegen te gaan. Ook zijn extra camera’s geplaatst op diverse punten in de stad en konden inwoners de politie tippen via de Buurt Whatsapp.

De politie onderzoekt momenteel een brandstichting bij de mobile beveiligingscamera aan de Riouwlaan en een sabotage van een camera op de Broekweg. Er is nog niemand aangehouden.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

januari 5th, 2019

1 Comment

One Comment

  1. Diehl says:

    De camera’s mogen van mij permanent blijven staan.Ze mogen ook uitgebreid worden. De tegenstanders heb iets op hun kerfstok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *