WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE STRAATNAMEN BIJ NIEUWBOUW IN SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- De wijk Schiedam-Nieuwland krijgt er vier straatnamen bij, van oud-bewindslieden: het Mgr Nolenspad (tussen de Mgr Nolenslaan en de Burgemeester Honnerlage Gretelaan), het Marga Klompépad (tussen de De Meesterstraat 40 en de Parkweg), het Els Borstpad (ten zuiden van het Marga Klompépad tussen het Mgr Nolenspad en de Parkweg), en de Schermerhornlaan (tussen het Lieftinckplein, de Mgr Nolenslaan, het Dr Willem Dreesplein en het Marga Klompépad).

Alle nieuw straatnamen maken deel uit van het woningbouwproject De Nieuwe Kethelpoort. Het project komt op de plek waar eerder scholengemeenschap Nieuwelant stond en de oorspronkelijke Sint Johannes de Doperkerk.

Wanneer de bouw eind 2023 start, zullen de woningen naar verwachting rond de zomer (2023) in de verkoop gaan. Het verhuurproces is afhankelijk van de toekomstige afnemer.

De projectontwikkelaarscombinatie FSD & Maas Wijkontwikkeling hebben het afgelopen jaar in tal van sessies met omwonenden en mogelijke kopers en huurders gesproken over hun wensen en die zoveel mogelijk verwerkt in het definitieve plan.

Wilt u ook een eerlijk stemadvies? Doe dan De Echte Stemwijzer! De stellingen zijn gekoppeld aan het stemgedrag van de partijen op ingediende moties in de Tweede Kamer. Aan het einde krijgt u een resultaat op basis van het gedrag van de partijen in de Tweede Kamer en niet op basis van wat er in het partijprogramma beloofd wordt.

De echte stemwijzer vindt u HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *