Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWBOUWDAG SCHIEDAM

SCHIEDAM- Heeft u verhuisplannen, overweegt u een nieuw te bouwen huis te kopen of te huren, of wilt u weten wat Schiedam u als woonstad, nu en in de nabije toekomst, te bieden heeft? Kom dan zaterdag 2 november naar de Nieuwbouwdag Schiedam.

In de foyer van Theater aan de Schie tonen projectontwikkelaars en makelaars de laatste plannen voor nieuwbouw met plattegronden, maquettes en artist impressies.

Een interessant nieuwbouwproject gezien dat past in het budget? Tijdens de Nieuwbouwdag Schiedam 2019 kunt u uzelf inschrijven bij de makelaar en zo op de hoogte te blijven.

Van 12 u tot en met 15.30 u rijdt er elk half uur een touringbus vanaf de parkeerplaats bij de Liduinabasliliek naar plekken in de stad waar nu of binnenkort wordt gebouwd. In de bus legt een medewerker van de gemeente de plannen daarvoor uit en kan iedereen vragen stellen. De route duurt ongeveer 45 minuten.
Locaties zijn o.a.: Dirkzwager, Schieveste, Onder de Maasdijk (Gusto), Toernooiveld en Park Harga.
Meld u aan via info@nieuwbouwdagschiedam.nl en vermeld uw naam, welke tijd u wilt meerijden en met hoeveel personen u wilt deelnemen.

Wethouder Fahid Minhas (VVD) van o.a. Wonen ontvangt in zijn koffiehoek in de foyer van het theater iedereen die geïnteresseerd is in de woningbouwplannen van de gemeente Schiedam.

Hij vertelt over de uiteenlopende typen woningen en woonvormen die Schiedam bouwt. Hij gaat ook in op thema’s als hoogbouw in Schiedam, duurzaam bouwen en nieuwe woonvormen. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Films, kinderen en drankjes
In de filmhoek kunt u doorlopend leuke filmpjes bekijken over Schiedam. Voor kinderen is er een leuke activiteit o.l.v. van 2 professionals, waardoor u als ouder even uw handen vrij hebt en u zich rustig kunt laten informeren over de nieuwbouwplannen.

Aan de 2 barren in de foyer kunt u voor eigen kosten een (goed betaalbaar) drankje kopen. Er zijn zithoeken waar u met uw drankje de projectinformatie even rustig kunt bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *