WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUW DOEK ENTREE BROEKPOLDER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het entreebord van de Broekpolder, zichtbaar vanaf de snelweg, heeft een nieuw doek. Wethouder Lianne van Kalken (GroenLinks) heeft het nieuwe welkomstdoek van de Broekpolder onthuld. Op dit doek staan nieuwe foto’s van de Broekpolder. De selectie van deze foto’s is door een fotowedstrijd tot stand gekomen.

De Federatie Broekpolder organiseerde de wedstrijd, omdat het natuurgebied een geliefde locatie is om te fotograferen. Uit de meer dan 100 ingezonden foto’s koos de jury voor twee sprekende foto’s die de Broekpolder op een originele en herkenbare wijze in beeld brengen. De schilderachtige foto van twee rustende Hooglanders in het gras van Nico Kruijsse en een foto van spelende kinderen op het trekvlot van Michel van der Vis zijn nu te zien op het nieuwe welkomstdoek van de Broekpolder.

Foto’s: Ada Onderdelinden

1 reactie op “NIEUW DOEK ENTREE BROEKPOLDER VLAARDINGEN

  1. Leuk, misschien wordt het nu nog véél drukker in de weekenden. Nóg meer groepen malloten op crossfietsen en nóg meer gezinnen met gillende kinderen. Nóg meer afval langs en in onze mooie vlieten. Ga zo door gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *