Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE AANBESTEDING SPORTHALLEN EN ZWEMBADEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Zes Schiedamse gemeentelijke binnensportaccommodaties worden opnieuw aanbesteed voor een periode van drie jaar. Het gaat om de sporthallen Groenoord en Margriet, de zwembaden Zuid en Groenoord en de sportzalen Oost en Zuid.

Inschrijvers dienen een ondernemingsplan in te dienen. Hierin dienen inschrijvers onder meer aan te geven op welke wijze ze de maatschappelijke waarde van de accommodaties willen verbeteren en aansluiten op het gemeentelijk beweeg- en sportbeleid als het gaat om het – verbeteren van het beweeg- en sportaanbod, vooral voor mensen met een beperking en senioren. Ook moet duidelijk zijn hoe – binnen de wijk bewegen en sporten voor iedereen mogelijk wordt gemaakt. En hoe men het beweeg- en sportaanbod zichtbaarder wil maken in wijk en buurt.

De hallen en zwembaden in Schiedam worden sinds 2014 geƫxploiteerd door Optisport. Vorig jaar juli heeft het stadsbestuur besloten om, het toen per 31 december 2019 aflopende contract, met 1 jaar te verlengen. Op 31 december 2020 eindigt de concessie definitief.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *