Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MOLENWEEKEND SCHIEDAM NU AL SUCCESVOL

SCHIEDAM- Het Schiedamse molenweekend is nu al een succes voor Museummolen de Walvisch. Directeur Marjolein Beumer telde gisteren exact 871 bezoekers voor de molen aan de Westvest. Er wordt dit weekend geen entree gevraagd.

Ook vandaag is de museummolen weer open. Alle andere Schiedamse molens zijn gesloten. Bij de Walvisch zijn er extra activiteiten. Zo kunnen bezoekers uitleg krijgen over de molen en het werk van de molenaar. De Panoramafilm wordt afgespeeld. In de molenwinkel zijn proeverijen en er staat een grabbelton. Om 14.00 uur is er een thema rondleiding: Malen/bakken ambachtelijk vs. industrieel  ticket €2,50. Van 12.00 tot 16.00 uur kunt u meedoen aan een molenparcours, een wedstrijd voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar met diverse molenopdrachten.

Tickets voor de rondleiding zijn te verkrijgen aan de kassa of  via:  
​https://reserveringen.jenevermuseum.nl/

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *