Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MISVERSTAND VAN 400.000 EURO ROND POLLERS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een misverstand over de betekenis van het woord ‘verkeersregelinstallatie’ lijkt heel even het einde in te luiden van de pollers aan de noordrand van Schiedam. VVD-fractievoorzitter Onno Spek ziet een uitgave van 400.000 euro opduiken in de begroting voor ‘verkeersregelinstalaties’, maar volgens wethouder Jeroen Ooijevaar (GroenLinks) gaat het om vooral om stoplichten.

Spek: “100.000 euro voor verkeersregelinstalaties? Kan de wethouder toelichten of dat dit de omhoog komende paaltjes zijn op de Harreweg en de Kandelaarsweg? En zo nee, wat is het dan wel? Zo ja, wanneer lopen die contracten af. Zodat de raad de noodzaak opnieuw kan bepalen voor die paaltjes, want 100.000 euro, dat is 400.000 in 4 jaar. Dat is toch wel heel veel geld.”

Ooijevaar: “Eigenlijk geeft u weer het belang aan van het gebruik van B1 taal, want een verkeersregelinstallatie is eigenlijk gewoon een stoplicht. Het is iets breder dan dat. Die pollers op de Harreweg die vallen daar ook onder, maar dat is echt maar een fragmentje daarvan. Het gaat eigenlijk gewoon om verkeerslichten.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “MISVERSTAND VAN 400.000 EURO ROND POLLERS SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *