Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MINIMAAL 1 UUR WACHTEN BIJ OLIEBOLLENKRAAM SCHIEDAM

SCHIEDAM- De liefhebbers moeten een uur wachten in een lange rij voor de oliebollen Nico Sterrenberg op de Koemarkt in Schiedam. Met halverwege nog een slinger die de rij in tweeën deelt, omdat het anders allemaal niet meer past op het plein. Maar de wachtenden passeren in de lange rij ook een soort Koek-en-zopie en wie de eindstreep heeft bereikt kan rekenen op orgelmuziek.

Dit jaar staat de oliebollenkraam voor het eerst op de Koemarkt, na 58 jaar zaken te hebben gedaan op de vertrouwde standplaats aan de Nieuwe Haven.

Op twee grote banners prijst de bakker op de Koemarkt zijn bollen aan als zijnde de beste van Nederland en Zuid-Holland. De lange rij wachtenden laat zien dat velen dat ook allemaal echt geloven. De bollen van Sterrenberg zijn in elk geval wereldberoemd in heel Schiedam. In 2017 goed voor plaats nummer 58 in de allerlaatste oliebollentest van het AD (maar enkele jaren eerder ook wel eens plaats nummer 5).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 reacties op “MINIMAAL 1 UUR WACHTEN BIJ OLIEBOLLENKRAAM SCHIEDAM

  1. Aan efficiëntie is nog wel wat te winnen,er was bv maar één pinapparaat,doorstroming ging behoorlijk traag en dat irritante orgeltje ging ook behoorlijk op je zenuwen werken maar niet klagen was met een uur klaar😁

  2. wat een heerlijke oliebollen/appelflappen en appelbeignets.
    daar heb ik wel een uurtje in de rij voor over en anders had ik eerder moeten gaan.

  3. Fijn voor de schiedammers dat ze weer een lekkere oliebol kunnen kopen. Het roept herinneringen op aan de tijd van de Spartabakker ,de gezellige drukte die daar altijd was en zijn overheerlijke oliebol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *