Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘MINIMA SCHIEDAM KUNNEN JURASSIC KINGDOM NIET BETALEN’

SCHIEDAM- Gezinnen met een minimum inkomen hebben geen geld voor een bezoek aan het evenement Jurassic Kingdom in het Schiedamse Beatrixpark, meent het AOV. De partij wil dat ook kinderen van gezinnen met een minimum inkomen van dit evenement kunnen genieten. Het AOV verzoekt het stadsbestuur daarom om op de kortst mogelijke termijn de mogelijkheden te onderzoeken om deze kinderen dit uitje te kunnen aanbieden. De dinosauriërs zijn nog tot eind juli te bezoeken.

Een toegangsbewijs voor een kind kost 11 euro. Voor volwassenen 13 euro, mits online besteld. De deurprijzen voor een kind zijn 12,50 voor volwassenen 14,50.

Jurassic Kingdom is een spectaculaire outdoor Dinosaurus ervaring voor het hele gezin met meer dan dertig indrukwekkende installaties van geanimeerde dinosauriërs met elektronisch bewegende delen. De dinosauriërs hebben armen die op en neer bewegen, een staart die van links naar rechts zwaait, een hoofd dat op en neer gaat, ogen die knipperen, bekken die open kunnen, inclusief brullende geluidseffecten. Dit alles maakt Jurassic Kingdom een educatieve en vermakelijke ervaring.

Nog te zien in het Beatrixpark tot en met 29 juli.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *