Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

METRO SCHIEDAM- HOEK VAN HOLLAND: STARTDATUM ONVERANDERD

SCHIEDAM- Het Projectbureau Hoekse Lijn (PbHL) rekent nog altijd op de start van de metroverbinding per april 2019. De dag-tot-dag-planning voor het dynamisch testen, testbedrijf en proefbedrijf wordt wekelijks opnieuw aangepast op basis van de vorderingen die gemaakt worden met de ontwikkelingen van de spoorbeveiligingssoftware. Ondanks het ontbreken van de veiligheidsverklaring heeft het PbHL testen uit het testbedrijf al ingepland voor eind januari en in februari 2019.

Op deze manier wordt getracht zo min mogelijk (extra) vertraging op te lopen zodat de indienststellingsvergunning zo snel als mogelijk kan worden aangevraagd. Bepaalde testen worden uitgevoerd met een gedeeltelijke versie van de spoorbeveiligingssoftware. Hiermee neemt het PbHL wel een risico dat bepaalde testen (gedeeltelijk) met de uiteindelijke exploitatieversie van de spoorbeveiligingssoftware moeten worden overgedaan.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *