Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MET DE FIETS OVER A4 SCHIEDAM-DELFT

A4 Delft-Schiedam foto: Joop van Houdt / Rijkswaterstaat.
A4 Delft-Schiedam
foto: Joop van Houdt / Rijkswaterstaat.

SCHIEDAM- Wilt u het nieuwe asfalt op de A4 Delft-Schiedam testen met de fiets? Bezoekers van het Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam wordt zaterdag 5 september aanstaande de mogelijkheid geboden om aansluitend aan de presentatie over het tracé A4 Delft-Schiedam te fietsen. Aankomende week krijgt de nieuwe snelweg dubbellaags ZOAB.

Tijdens de presentatie vertellen voorlichters van Rijkswaterstaat over de ontstaansgeschiedenis van de weg. Dit gaat terug in de tijd van Napoleon en bezoekers krijgen ook al een kijkje in de toekomst. De presentatie wordt die dag twee keer gegeven en na elke presentatie mogen 30 personen onder begeleiding over een deel van het tracé fietsen. De presentaties vinden plaats om 11.30 uur en om 13.30 uur en zijn vrij toegankelijk. Het informatiecentrum is van 11.00 uur tot 16.00 uur geopend.

Er zit een beperking aan het aantal personen wat per keer over het tracé mag fietsen, daarom is het noodzakelijk dat u zich van tevoren hiervoor aanmeldt. Via de projectsite www.a4delftschiedam.nl kunt u zich hiervoor opgeven. Dit kan tot uiterlijk donderdag 3 september 14.00 uur. Let op! Vol is vol.

Voor meer informatie klik HIER.

1 reactie op “MET DE FIETS OVER A4 SCHIEDAM-DELFT

  1. Hier bij geef ik mij op voor zaterdag 5september voor het tracé van schiedam naar Delft
    Gaarne bericht voor deelna
    Vriendelijke groet J .van der geer
    Gerstakker 85.
    3124xb Schiedam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *