Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEDEWERKERS LIDL MAASSLUIS VASTGEBONDEN BIJ OVERVAL

MAASSLUIS- Bij de overval op de Lidl aan het Westeinde in Maassluis zijn medewerkers vastgebonden en bedreigd met een vuurwapen en een mes. De supermarkt is zaterdagavond rond 20.00 uur overvallen. De winkel was al gesloten toen het personeel nog aan het werk was. Plotseling werd één van hen overvallen door drie mannen met wapens . Zij droegen bivakmutsen of waren gemaskerd.

De mannen gingen er uiteindelijk vandoor met persoonlijke bezittingen van de medewerkers en met geld. Zij zijn in onbekende richting gevlucht. Onderweg zijn zij nog delen van de buit verloren, die heeft de politie veiliggesteld en onderzocht op sporen.

Er zijn camerabeelden en getuigen gehoord, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding. De politie is op zoek naar de getuigen. Wie heeft iets van de overval gezien of gemerkt? Wie heeft de vluchtende overvallers gezien? Zij waren donker gekleed. Wie heeft er andere informatie over deze overval? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *