Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEDEWERKER SPAR SCHIEDAM-OOST IN GEZICHT GESTOKEN

SCHIEDAM- De medewerker van de Spar in Schiedam-Oost is met een mes in het gezicht geraakt tijdens de overval op de winkel afgelopen zondagmiddag. De politie heeft vandaag een signalement verspreid van de overvaller.

De crimineel is ongeveer 1.75 meter lang, donkere huidskleur, zwarte wollen handschoenen, zwarte jas en trainingsbroek met een wit logo en ook zwarte gympen. Hij droeg een zwarte bivakmuts en een zwarte helm. Hij sprak Nederlands zonder accent.

Kort voor 17.00 uur kwam de overvaller de supermarkt binnen op het Stationsplein. Hij rende op de medewerker af en trok een mes uit een blauwe plastic tas. Het mes raakte de medewerker in het gezicht. Vervolgens riep de overvaller om de kassalade en om tabak. Ondertussen bedreigde hij nog een andere medewerker met het mes. Uiteindelijk ging hij er met de gevraagde spullen vandoor en rende richting het viaduct. Daar stapte hij bij iemand achterop een scooter en reed richting Schieveste.

Heeft u de overvaller gezien of heeft u andere informatie? (Her)kent u de man, bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *