RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAROKKAANSE KINDEREN (8-11) BELAGEN SNACKBAR SCHIEDAM

2-jan-panda-2SCHIEDAM- Drie Marokkaanse jongetjes en één meisje in de leeftijd van 8 tot 11 jaar zijn vanmiddag in Schiedam staande gehouden voor het belagen van snackbar en afhaalcentrum de Nieuwe Panda in de Gorzen. Bij het bedrijf aan de Groenelaan werd rond 16.15 uur vuurwerk naar binnen gegooid door de kinderen. De koeling in de zaak raakte door de explosie beschadigd en vertoont nu een brandplek. Er raakte niemand gewond.

Een klant zag hoe de Marokkaantjes toesloegen en belde onmiddellijk met de politie. Daarop verscheen in eerste instantie de Lichtblauwe Brigade. Toen de eigenaresse van de Nieuwe Pand duidelijk maakte dat zij aangifte wilde doen werd het een politiezaak.

Het is niet voor het eerst dat het afhaalrestaurant last heeft van de kinderen. Er zou met regelmaat afval en vuil tegen de ruiten worden gegooid door de minderjarigen. Aanspreken van de vandalen levert een scheldkanonnade vol ziektes en andere verwensingen op.

De minderjarigen wacht een straf wegens vernieling en aangebrachte schade.

Het bedrijf hoopt dat de pesterijen door het politieoptreden eindelijk stoppen, maar veel vertrouwen heeft men niet in het gesprek met de ouders dat de politie heeft aangekondigd.

28 reacties op “MAROKKAANSE KINDEREN (8-11) BELAGEN SNACKBAR SCHIEDAM

 1. “Een klant zag hoe de Marokkaantjes toesloegen en belde onmiddellijk met de politie.” Dat is een zin waar ik als redactie nog eens heel goed over na zou denken…

  1. Geen idee waarom je daar een probleem mee hebt. Het is een feit dat jonge Marrokanen dit delict achter hun naam hebben. Jonge Marrokanen = Marrokaantjes.

 2. Als er twijfel is over de achtergrond van deze kinderen, dan behoor je daar als goed journalist geen uitspraak over te doen. En dus zeker niet vet in de kop van een artikel vermelden.

  1. Een goed journalist hoort geen zaken te verzwijgen die hem ter oren zijn gekomen. Prima werk. Hulde voor schrijver!!!!!!!

 3. Het is totaal overbodig om te benoemen wat de achtergrond is van de kinderen. Het zijn gewoon kinderen die kattenkwaad uithalen, dat praat ik niet goed, dat moet zeker aangepakt worden, maar nogmaals de achtergrond heeft er niets mee te maken.

  1. Dit soort nuttige informatie wordt ons zoveel mogelijk onthouden omdat we het niet mogen weten wat er mis is met de multiculti. Door dit toch te vertellen wordt ieder mens goed geinformeerd over het gedrag en de gevolgen daarvoor bij groepen die hiernaartoe zijn gehaald.

  2. kattekwaad hahaha….dom figuur…wat denk je dat die kids over 10 jaar doen, netjes studeren en oudjes helpen oversteken? landverrader

 4. De redactie geeft aan zich uitsluitend te houden aan de Code van Bordeaux, maar doet dat niet. Een van de regels:

  _____
  De journalist zal zich bewust zijn van het gevaar van door media verspreide discriminatie, en zal al het mogelijk doen om discriminatie te voorkomen, gebaseerd op, o.a., ras, sex, sexuele geaardheid, taal, godsdienst, politieke of andere meningen en nationale of sociale afkomst.
  _____

  1. Torperdo erkent uitsluitend de oorspronkelijke code van Bordeaux, zoals opgesteld in 1954. In 1986 is er tussen het zesde en het zevende artikel een nieuw artikel toegevoegd waarnaar u verwijst. Juist dit artikel wordt niet erkend, omdat het politiek/ideologische van aard is en daarmee verre van journalistiek.

   1. Torperdo erkent dus dat zij louter op basis van rascistiche koppen en uitlatingen stukjes schrijft. Heeft weinig met journalistiek te maken, je kunt de code van Bordeaux dan ook beter verwijderen van deze website, lachwekkend.

  2. De journalistiek heeft niet tot taak om de politiek of de moraal te redden. Wie dat wil doen, moet de politiek ingaan of een eigen beweging oprichten.

 5. Ouders zijn verantwoordelijk. Schade claimen. Ouders een beetje pijn laten dan brengen ze zelf de boodschap wel over naar hun kinderen. Puntenpaspoort aanschaffen. Beginnen met 10 punten. Elke overtreding bestraffen met puntenaftrek. Bij 0 terug naar af = Mrrrrrokko.

 6. Het ging om een antiliaans gezin die al langer voor overlast zorgt. Dus alle onzin haatreacties hieronder zij voor niets!!!!

  1. Die mensen kunnen toch gewoon veel beter elders op de globe gaan wonen? Daar waar het lekker warm is en zwart ziet van demense… toch??

  2. Na scheldkanonnades intimidatie door jou is Panda ‘opeens’ van mening dat het Antillianen betreft. Dat verwacht je toch niet (…). Weer alle verhalen over Marokkanen bevestigd!

  3. Na scheldkanonnades en intimidatie door jou is Panda ‘opeens’ van mening dat het Antillianen betreft. Dat verwacht je toch niet (…). Weer alle verhalen over Marokkanen bevestigd!

 7. Hoe tracht men hier weer al het gedrag van kutmarokkaantjes te minimaliseren.Onverdoofd slachten lijkt mij de enige goede oplossing.

 8. Waarbij te bedenken is dat discrimineren niet meer betekent dan het maken van onderscheid. Of onderschijt, net hoe je het bekijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *