Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MARECHAUSSEE HOEK VAN HOLLAND ONDERSCHEPT 14 ILLEGALEN

HOEK VAN HOLLAND- De Marechaussee in Hoek van Holland en de Europoort heeft in totaal veertien illegalen ontdekt die verstopt zaten om de oversteek naar Engeland te maken. De Marechaussee in Rotterdam doet verder onderzoek.

In Hoek van Holland troffen marechaussees na een melding van de speurhond elf mensen aan in een bestelbus. De illegalen zaten verstopt tussen meubilair. Onder hen bevonden zich vier kinderen en een zwangere vrouw. Ze zijn opgevangen en overgebracht naar Rotterdam.

De 36-jarige, in Engeland woonachtige bestuurder van de bus is aangehouden voor mensensmokkel.

Vanmiddag werden in een haven van de Europoort drie Albanese mannen aangetroffen die zich verstopt hadden in een trailer.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “MARECHAUSSEE HOEK VAN HOLLAND ONDERSCHEPT 14 ILLEGALEN

  1. Bekend dat een 25-jarige chauffeur van een vrachtwagen met 39 doden is aangeklaagd voor meervoudige doodslag. De mensen in de gekoelde trailer in de Britse plaats Grays waren van Aziatische afkomst. Dit wordt veroorzaakt door mensensmokkelaars. Deze misdadigers verdienen verschrikkelijk veel geld aan mensensmokkel. Om te zorgen dat het voor smokkelaars onrendabel wordt zijn dagelijks controles nodig. Het nadeel is wel dat de mensen die naar Engeland willen en gepakt worden nu in Nederland asiel kunnen aanvragen. Als blijkt dat het een echte vluchteling is, mogen ze er van mij tijd in steken.
    Maar als heel snel blijkt dat het gelukzoekertjes zijn, het zo onprettig voor deze groep maken dat ze vanzelf naar hun land terugkeren. Vaak willen de landen deze gelukzoekertjes niet terug nemen als Nederland ze terug wil sturen, dan op deze manier. Helaas heb je voor deze groep wollensokken advocaten die jarenlang gaan procederen tegen de Nederlandse staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *