Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (78) VOOR RECHTER OM SCHEPPEN SCHOLIEREN OP ZEBRA SCHIEDAM

SCHIEDAM- Schiedammer George V. (78) moet voor de rechter verschijnen voor het scheppen van twee overstekende scholieren aan de Burgemeester van Haarenlaan. Op 29 januari 2019 zag de inwoner van Groenoord de twee pubers over het hoofd op het zebrapad van de kruising ter hoogte van de Troelstralaan, waar ze overstaken richting de Laan van Spieringshoek.

Het OM verdenkt de man ervan dat hij de twee jonge voetgangers niet heeft laten voorgaan en niet heeft gelet op de weg en het verkeer vóór hem. Ook zou hij bij nadering van de oversteekplaats zijn snelheid niet hebben geminderd. De verdachte was daardoor niet in staat om zijn auto tot stilstand te brengen binnen de afstand waarover hij de weg kon overzien.

De twee slachtoffers zijn die dinsdagochtend halverwege het oversteken op het zebrapad geschept door de verdachte. Beiden zijn door de ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.

Een van de knullen heeft zwaar lichamelijk letsel overgehouden aan het ongeluk, te weten een matig tot ernstige huidbeschadiging bij de linker slaap, een diepe ernstige huidbeschadiging aan het rechter bovenbeen met beschadiging van spierkapsel, een gebroken voor- en achterzijde van het zitbeen rechts en een gebroken schaambeen en heiligbeen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “MAN (78) VOOR RECHTER OM SCHEPPEN SCHOLIEREN OP ZEBRA SCHIEDAM

  1. Met 75 jaar 2 jaarlijkse medische keuring en jaarlijks een verplichte rijles en bijscholing theoretische kennis opdoen. Voor onder de 75 jaar 5 jaarlijkse medische keuring en 5 jaarlijkse bijscholing theoretische kennis.
    Tevens puntenrijbewijs invoeren voor iedereen.
    Veroorzaak je een ongeval door grove nalatigheid opnieuw rijbewijs examen doen. Mensen omver rijden op een voetgangers oversteekplaats is wat mij betreft grove nalatigheid. Je bent of a-sociaal of heel slechtziend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *