WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (44) VLAARDINGEN VERVOLGD VOOR GEWELD, DIEFSTAL EN BELEDIGINGEN

VLAARDINGEN- R. el R. (44) uit Vlaardingen wordt verdacht van een hele reeks gewelddadigheden in onder meer zijn woonplaats Vlaardingen. Hij is gedagvaard en moet zich komen verantwoorden voor de politierechter.

Op 30 november wordt El R. te Schiedam in de boeien geslagen wanneer hij S. C. heeft mishandeld door het slachtoffer meermalen, althans eenmaal, tegen/op het lichaam (tegen een muur) te duwen.

Eerder die maand komt El R. ook met de politie in aanraking wanneer hij in Vlaardingen, op 5 november, de Vlaardinger D.M. B. mishandelt. Hij heeft even daarvoor een fiets gestolen. Wanneer de politie arriveert worden de agenten beledigd en verzet El R. zich tegen twee agenten, wanneer deze hem aanhouden. Bedoeling is om El R. voor te geleiden voor een hulpofficier van justitie en hem daartoe over te brengen naar een plaats van verhoor, te weten een bureau van politie. Daar besluit El R. zich meermalen, te laten hangen aan zijn armen en (vervolgens) zijn benen slap te laten worden. De agenten worden vervolgens tegen hun benen geschopt door El R. De agenten houden hier enig lichamelijk letsel aan over, te weten een rode plek en gekneusde ribben.

Op het politbureau wordt twee agenten te verstaan gegeven: ‘Alle politieagenten zijn nazi en racist. Kanker jood’, althans woorden van gelijke beledigende aard en strekkingen. Ook wordt in de richting van een agent gespuugd, waarbij spuug en bloed op het gezicht en de arm, de pols en het horloge van de diender terecht is gekomen.

Op 8 juni is El R. in Rotterdam ook al aangehouden nadat hij daar een dakraam heeft beschadigd bij het huis van E.H. el B.

Wilt u ook een eerlijk stemadvies? Doe dan De Echte Stemwijzer! De stellingen zijn gekoppeld aan het stemgedrag van de partijen op ingediende moties in de Tweede Kamer. Aan het einde krijgt u een resultaat op basis van het gedrag van de partijen in de Tweede Kamer en niet op basis van wat er in het partijprogramma beloofd wordt.

De echte stemwijzer vindt u HIER.

3 reacties op “MAN (44) VLAARDINGEN VERVOLGD VOOR GEWELD, DIEFSTAL EN BELEDIGINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *