Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS VERWIJDERT FIETSWRAKKEN BIJ METROSTATION

MAASSLUIS- Medewerkers van Handhaving & Toezicht houden een fietswrakkenactie op de metrostations Maassluis Centrum, Maassluis West en Steendijkpolder.

Fietsen die rijtechnisch niet in voldoende staat van onderhoud of verwaarloosd zijn, mogen niet worden achtergelaten op een openbare plaats in Maassluis (artikel 5:12 van de APV). Daarom voorzien medewerkers van Handhaving & Toezicht vandaag kapotte fietsen, bijvoorbeeld zonder of met kapot voor- of achterwiel, met twee lege banden of zonder zadel, van een label dat aangeeft dat de eigenaar de fiets binnen een week moet verwijderen.

Fietsen die op maandag 13 juli nog niet verwijderd zijn, worden een dag later door medewerkers van Stadsbedrijf verwijderd.

De gemeente Maassluis houdt regelmatig fietswrakkenacties om overlast en onveiligheid door lang geparkeerde ondeugdelijke fietsen te voorkomen. Zo blijft de stad schoon, heel en veilig en blijft er in de stallingen voldoende plek voor fietsen die wel worden gebruikt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “MAASSLUIS VERWIJDERT FIETSWRAKKEN BIJ METROSTATION

  1. Ik weet niet of dit een recente foto is maar het verbaasd me wel dat de persoon met de slijptol geen handschoenen draagt. De manier waarop deze persoon de slijptol vasthoudt is vragen om incidenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *