Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS SLUIT NOORDVLIET TEGEN SLUIPVERKEER

MAASSLUIS- De Noordvliet (zuidzijde) in Maassluis is afgesloten voor autoverkeer. De afsluiting is nodig omdat veel sluipverkeer over deze kade rijdt nu de Lijndraaiersweg is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Industrieweg. Deze omleiding staat met borden aangegeven.

Het wegdeel van de Lijndraaiersbrug kwam zaterdagmiddagbij het sluiten van de brug naar beneden. De brug is sindsdien afgesloten voor autoverkeer.

Maandag wordt met een kraan het wegdeel van de Lijndraaiersbrug opgetild om nader onderzoek te kunnen doen naar de schade aan de onderzijde van de brug. Tijdens dit onderzoek is de Lijndraaiersbrug ook afgesloten voor voetgangers en fietsers. Zij worden omgeleid via de Wagenbrug bij de Markt.

Alle inzet van de gemeente is erop gericht om de brug zo snel mogelijk weer open te stellen voor autoverkeer. Als de schade meevalt, kan de brug mogelijk woensdag 27 mei weer opengesteld worden voor auto’s en het openbaar vervoer. Voor het vaarverkeer blijft de brug langer gesloten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *