Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS OP VOLLE STERKTE VOOR JAARWISSELING

MAASSLUIS- Het team Handhaving en Toezicht in Maassluis is op oudejaarsdag met acht man tot 22.00 uur in dienst en heeft direct contact met de politie om tegen ernstige overlast op te treden. Daarnaast wordt ook zoveel mogelijk politiecapaciteit ingezet in de nachtelijke uren. De brandweer is morgenmiddag vanaf 15.00 uur op de kazerne aanwezig om direct te kunnen uitrukken. Er zijn twee bluseenheden en de hoogwerker in dienst. Het dienstdoende personeel wordt voor de jaarwisseling geïnformeerd over de getroffen maatregelen.

Een zestal schoolgebouwen worden door een beveiligingsbedrijf permanent bewaakt. Daarnaast rijdt een surveillanceauto van dit bedrijf langs alle schoolgebouwen. De beveiligers kunnen direct contact opnemen met het wijkteam van de politie. Ook hebben de scholen en de kinderdagverblijven tips ontvangen over vandalisme beperkende maatregelen.

Sinds deze week en tijdens de jaarwisseling zijn diverse partijen (politie, brandweer, Maasdelta, gemeente, team handhaving) actief om de jaarwisseling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dagelijks wordt in een gezamenlijk overleg de eventuele knelpunten en de inzet besproken. Extra aandacht is er voor leegstaande (sloop)panden.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *