Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAANDAG STAKEN OOK RET-BUSSEN HOEKSE LIJN

SCHIEDAM- Maandag wordt er tussen 06.00 en 07.06 uur gestaakt bij de RET op initiatief van de vakbonden. Alle bus-, tram- en metrodiensten die normaal gesproken vóór 06.00 zouden rijden, komen te vervallen. Dat betekent dat er tot 07.06 geen OV rijdt op het netwerk van de RET. Dat geldt ook voor het vervangend vervoer voor de Hoekse Lijn. Na 07.06 zal de dienstregeling geleidelijk aan weer op gang komen. De Fast Ferry in Hoek van Holland vaart wel gewoon, ook voor 07.06 uur.

De RET raadt reizigers aan om hun reis uit te stellen tot na de staking en om als dat niet kan, voor een alternatief vervoermiddel te kiezen. Reizigers kunnen via de Real Time app en de reisplanner zien welke reismogelijkheden er zijn. Met uitzondering van het vervangend vervoer op de Hoekse Lijn geldt dat in de Real Time app en de reisplanner alleen de ritten staan die ook echt worden gereden – kloppende reisinformatie dus. Technisch is het niet mogelijk om deze informatie juist aan te bieden voor het vervangend vervoer Hoekse Lijn.

Raadpleeg voor meer reisinformatie ook de reizigerswebsite van de RET. Daar staan ook de juiste vertrektijden van de eerste bussen van het vervangend vervoer weergegeven.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *