Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘LOSSPRINGENDE TEGELS BETONROTFLAT VLAARDINGEN NIET ONGEBUIKELIJK’

VLAARDINGEN- Verhuurder Waterweg Wonen ziet geen direct verband tussen losspringende badkamertegels en de werkzaamheden aan de betonrotflat in Vlaardingen-Holy. Een woordvoerder van de corporatie reageert daarmee op een bericht van de Vereniging Eigen huurders eerst. Deze groep kritische huurder denkt dat er tegels van de muur in een badkamer zijn gekomen door werkzaamheden aan de flat.

‘Wij hebben in de voorbije jaren wel eens klachten gekregen over tegels in een aantal badkamers. Klanten geven dit door en dit wordt door ons in orde gemaakt’, laat de woordvoerder weten van Waterweg Wonen. Over de losse tegels van de afgelopen 24 uur: ‘Dit staat naar wij weten los van de galerijproblematiek. Een melding rondom de badkamer die ons vandaag bereikte wordt nog nader onderzocht.’

Op dit moment worden in het flatgebouw aan de Zwaluwenlaan ophoogvloeren verwijderd. Waterweg Wonen heeft in de afgelopen maanden stempels geplaatst op de galerijvloeren. Bewoners is op het hart gedrukte met niet teveel mensen tegelijk op de galerijen te lopen. In oktober wordt een omgevingsvergunning aangevraagd bij de gemeente. De gemeente beoordeelt dan of een mogelijk oplossing voldoet aan de wet. Hiervoor heeft de gemeente 3 maanden de tijd. Naar verwachting start de definitieve aanpak van de betonrot zijn vroegst begin 2021.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “‘LOSSPRINGENDE TEGELS BETONROTFLAT VLAARDINGEN NIET ONGEBUIKELIJK’

  1. Dank u voor het onder de aandacht brengen,wat ik begrepen heb van meerdere bewoners zijn er afgelopen maandag zware hak en klopgeluiden in de flat waargenomen (zelf was ik maandag niet aanwezig).Dus wat ze gedaan hebben is niet helemaal duidelijk,WaWo heeft geen werkzaamheden of testen aangekondigd.Wel is het zo dat er als gevolg van het gebeuren wederom stukken beton (puin) uit de onderzijde van enkele galerijen zijn gekomen.Zo ook lagen de tegels door de badkamer na deze onbekende werkzaamheden/testen.

    Dank

    Groet John

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *