Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LENING VAN 2,4 TON VOOR VvE VLAARDINGEN-WEST

VLAARDINGEN- De Vereniging van Eigenaars (VvE) Van der Waalsstraat in de Vlaardingse Westwijk krijgt met hulp van de gemeente een lenig van 240.000 euro. De lening is bedoeld voor particuliere woningverbetering. Met de lening wordt niet alleen het achterstallig onderhoud aangepakt, ook de uitstraling van de appartementen wordt verbeterd.

De gemeente leent voor  2,25% en verstrekt de leningen ook tegen 2,25%. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN), die deze leningen voor de gemeente beheert, rekent  0,5% beheerskosten over het uitstaande bedrag gedurende twintig jaar.

De stimuleringsregeling particuliere woningverbetering heeft tot doel te zorgen voor goed functionerende VvE’s met voldoende financiële armslag om hun meerjarenonderhoudsplan te kunnen uitvoeren. VvE’s kunnen tegen een gunstig tarief geld lenen van de gemeente voor het wegwerken van achterstallig onderhoud ter bevordering van duurzaamheidsmaatregelen.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *