RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LANTAARNPAAL SCHIEDAM-WEST BEZET PARKEERPLAATS

SCHIEDAM- In de René van Chalonstraat in Schiedam-West bezet een lantaarnpaal een parkeervak. De straat op Oranjeburgh is vandaag helemaal betegeld, inclusief parkeervakken en een stoep, maar de lantaarnpaal bleef gewoon staan. Daardoor staat die nu midden in een van de nieuwe parkeervakken.

Het is niet de eerste keer dat een lantaarnpaal midden op de weg ‘belandt’. In 2010 stonden in de Rotterdamse wijk Oosterflank de lantaarnpalen midden op straat en in de parkeervakken. Dat kwam volgens de buurtbewoners door gebrekkige communicatie tussen de verschillende gemeentelijke diensten.

In september 2017 deed zich iets soortgelijks voor bij de herinrichting van knooppunt Vijfsluizen in Schiedam. Een paal van een  rij stoplichten boven de afrit van de A4 stond deels in de rechterrijbaan, de nieuwe weg naar metro Vijfsluizen voor de bussen van de RET. De nieuwe trottoirbanden naast het metrostation lagen al op hun plaats, ook het asfalteringswerk was uitgevoerd, maar de verkeerslichten waren blijven staan.

Het ziet er naar uit dat de lantaarnpaal in de René van Chalonstraat binnenkort wordt verplaatst. In het trottoir is nog een gat vrijgelaten door de stratenmakers.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *