Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LANCERING BUSINESSCLUB VROUWEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Schiedam is een exclusieve businessclub rijker. Met de toepasselijke naam Schiedamse Zakenvrouwen lanceert initiatiefnemer en Schiedamse zakenvrouw Tara Boxman een platform dat zich uitsluitend richt op zakenvrouwen met ambitie.

Schiedamse Zakenvrouwen is het antwoord op de toenemende vraag bij ondernemende en ambitueuze Schiedammers om te sparren, netwerken, inspireren en bouwen met gelijkgestemde ondernemers. Het lidmaatschap biedt zakenvrouwen, middels events, bijeenkomsten en een online businessgroep, een bestendig en waardevol podium om hun bedrijf op een prettige manier in de schijnwerpers te zetten. Hiermee wordt gelijk het onderlinge zaken doen bevorderd.

‘De kracht van de ene zakenvrouw, is de missende factor bij een andere zakenvrouw. Het is zo waardevol en effectief om dat bij elkaar te brengen. Omdat ambities, groei en resultaten nou eenmaal sneller bereikt worden als je een klankbord en spiegel hebt’, aldus Boxman.

De officiele lancering van Schiedamse Zakenvrouwen vindt plaats op 29 maart 2017 in de St Joris Doele in Schiedam. Zakenvrouwen zijn van harte welkom, na aanmelding via de website www.schiedamsezakenvrouwen.nl/lancering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *