Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LAATSTE VOORBEREIDINGEN METRO NAAR STRAND HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De werkzaamheden ter voorbereiding van de aanleg van de metrolijn in Hoek van Holland zijn bijna afgerond. Strandzaken is verplaatst en in augustus wordt de oude badloods gedemonteerd. Bij de werkzaamheden wordt rekening gehouden met de wensen van de strandondernemers om zo min mogelijk overlast te veroorzaken in het badseizoen.

Achter de appartementen aan de Strandweg is over de voorbelasting ten behoeve van de metrotunnel een anti-verstuivingsmiddel aangebracht. Op de steile taluds werd dit middel niet goed vastgehouden. Eind juni is op deze taluds een nieuw middel aangebracht. Een stortbui heeft stukken van het nog niet uitgeharde middel weggespoeld. De aannemer heeft dit inmiddels hersteld.

Er wordt momenteel gewerkt aan de laatste fase rond de aanbouw van metrostation Hoek van Holland Haven. Deze werkzaamheden omvatten de aanleg van de resterende keerwand tussen de Hoekse Baan en spoorbaan: De aanleg van de resterende zuidelijke rijbaan van de Hoekse baan: Een voet- en fietspad over de oorspronkelijke spoorwegovergang: en aansluitend in de Stationsweg de inrichting van de rijwegen, fiets- en voetpaden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *