Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KRINGLOOPWINKEL VLAARDINGEN VOOR MARCEDONIE

 De Christelijke hulporganisatie voor Macedonië is geen onbekende in Vlaardingen.

De Christelijke hulporganisatie voor Macedonië is geen onbekende in Vlaardingen.

VLAARDINGEN- Stichting Salamo opent een tweedehands winkel aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen-West. De stichting heeft in een aantal jaar meerdere projecten opgericht, voor ouderen, kinderen, alleenstaande en mensen met een handicap in Macedonië, het armste land van Oost-Europa. Een op de drie inwoners is er werkloos en geld voor voedsel, brandhout, kleding of medische hulp is er vrijwel niet. Klara Kasapov-Manceva heeft daarom Stichting Salamo opgericht.

De Stichting Salamo is volledig afhankelijk van giften en zoekt nu ook andere middelen om inkomsten te generen. Zo zitten er veel kosten aan het verzenden van de hulpgoederen. Om deze reden heeft de stichting naar een andere inkomstenbron gezocht die zowel voor de inwoners van Macedonië als de inwoners voor Vlaardingen goed is, namelijk een tweedehands winkel. Deze tweedehands winkel is voor een ieder in Vlaardingen. Echt iedereen is welkom. Op deze manier kan de stichting niet alleen mensen in Macedonië helpen maar kan zij ook iets terug doen voor Vlaardingen. De opbrengsten van de winkelworden gestoken in het werk wat de stichting doet.

In de winkel kunt u voor een kleine prijs kleding kopen voor het hele gezin. Ook decoraties voor in huis, speelgoed, knuffels en meubels behoren tot het assortiment. De prijzen beginnen vanaf 10 cent. Vanaf 5 september gaat de winkel open. In eerste instantie is de winkel van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur open. Voor actuele tijden klik HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *