Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KONINGSDAG HOEK VAN HOLLAND OP VOLLE TOEREN

HOEK VAN HOLLAND-  De Show & Marchingband Rotterdam aan Zee heeft vanmorgen de toon gezet voor Koningsdag in Hoek van Holland.  Direct na het ouderenontbijt, in het restaurant van Humanitas, is de muziek los gegaan. De hele middag zijn er optredens van Wesley Broens, DJ Frans, Cornel, Remco de Waard en Frank van Etten in de tent op het Brinkplein.

Op het plein, buiten de tent,  kunt u tot 17.30 uur genieten van eettentjes met lekkere hapjes, de kleedjesmarkt en een klusvijfkamp onder leiding van het komische televisieduo Buurman & Buurman.

Voor Rotterdam aan Zee is deze Koningsdag extra feestelijk. Hun voorzitter, Martin Aalbregt, liep dit keer niet ín de band, maar moest van een afstand toekijken. Dit in verband met het ontvangen van zijn koninklijke onderscheiding. Hier werd nog even bij stil gestaan tijdens de aubade, waarna Aalbregt een  bos bloemen in ontvangst mocht nemen van de Gebiedscommissie.

Terwijl het feest op het Brinkplein werd voortgezet, verzamelde de leden van de Show & Marching Band in de Brinktoren, waar onder het genot van een heerlijk stuk taart, gemaakt door Jose Vermeulen, de gelegenheid was om de voorzitter te feliciteren.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *