RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KINDERBOEKENAMBASSADEUR NAAR SCHIEDAM

boekhuis-wonder-van-jouSCHIEDAM- Aanstaande zaterdag komt Jan Paul Schutten van 16.00 tot 18.00 uur bij het Schiedams Boekhuis op de Hoogstraat vertellen over een heel bijzonder onderwerp: ‘Het wonder van jou en je biljoenen bewoners’.

Jan Paul schrijft boeken over allerlei onderwerpen. Zijn boeken zijn eigenlijk altijd heel informatief. ‘Het NOS Jeugdjournaal’ bijvoorbeeld, dat laat zien hoe een nieuwsuitzending wordt gemaakt. Of het boek ‘Kinderen van Amsterdam’, dat hij samen met illustrator Paul Teng maakte, en dat over het Amsterdam van vroeger gaat. Voor dit boek ontving hij in 2008 een Gouden Griffel. Een jaar later schreef hij ‘De wraak van het spruitje’, het Kinderboekenweekgeschenk van 2009. In 2014 kreeg hij opnieuw een Gouden Griffel. Dit keer voor ‘Het raadsel van alles wat leeft en de stinksokken van Jos Grootjes uit Driel’. En sinds maart 2015 is hij de Kinderboekenambassadeur van Nederland.

‘Het wonder van jou en je biljoenen bewoners’ is het vervolg op het veel bekroonde kinderboek ‘Het raadsel van alles wat leeft’. Ben jij nieuwsgierig en wil je van alles over het menselijk lichaam leren? Ontdekken hoe je kunt zien of iemand verliefd op je is? Waarom je sneller boos wordt bij warm weer? Waarom mensen een poeptransplantatie laten uitvoeren? Laat je verassen en kom ook!

Voor kinderen van 9-12 jaar én hun ouders én hun grootouders…
Voor de kleintjes signeert Jan Paul vanaf ongeveer 17.30 met alle plezier zijn voorleesboek ‘De beste geweldigste meest fantastische opa’s ter wereld’.

Datum: 8 oktober 2016
Tijdstip: 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: Het Schiedams Boekhuis, Hoogstraat 106, 3111 HL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *