Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KERKEN SCHIEDAM VRAGEN OM ASIELZOEKERS

Wanneer Schiedam groepen ‘vluchtelingen’onderdak gaat bieden zal de PKN kerk daar op reageren met onder meer gebed en aandacht.
Wanneer Schiedam groepen ‘vluchtelingen’ onderdak gaat bieden zal de PKN kerk daar op reageren met onder meer gebed en aandacht.

SCHIEDAM- De diaconieën van PKN kerken  in Schiedam dringen er bij het stadsbestuur op aan om ‘onderdak en bescherming te bieden aan vluchtelingen’.

Het overkoepelde kerkbestuur wil de gemeenschap van harte uitnodigen om hulp te bieden in de vorm van: ’gebed, aandacht, wegwijs maken binnen de gemeente Schiedam, steun verlenen en het inzamelen van kleding, speelgoed en toiletartikelen’.

Achter gesloten deuren onderzoekt het college van B en W van Schiedam wat de gemeente kan betekenen voor groepen illegale immigranten die het Europese vasteland momenteel overspoelen. Wat burgemeester Cor Lamers (CDA) betreft moet er een goede balans zijn tussen de opvang en het draagvlak in de Schiedamse woonwijken.

2 reacties op “KERKEN SCHIEDAM VRAGEN OM ASIELZOEKERS

  1. Aartsbisschop Irak waarschuwt Europa: 
”Ons lijden is voorproefje van wat jullie te wachten staat.
Jullie zijn naïef en worden slachtoffer van de vijand die jullie nu verwelkomen.
De islam, de Sharia, propageert deels totaal andere waarden, die niet verenigbaar zijn met de Westerse waarden.”

    Hoe idioot kun je als politicus zijn om deze moslims massaal tot ons land toe te laten. De grenzen moeten onmiddelijk gesloten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *