Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KANDIDATENLIJST ‘HEEL DE STAD’ VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De afgelopen jaren als fractie Boers de meest actieve partij in de gemeenteraad – heeft zijn lijst voor de verkiezingen rond. Twaalf enthousiaste Vlaardingers, in leeftijd variërend van twintigers tot zeventigers: elke generatie is vertegenwoordigd. En met maar liefst vier vrouwen in de gelederen.

Daarnaast is HEEL DE STAD inmiddels een ware beweging aan het worden, waar naast kandidaten op de de lijst, zich elke dag nieuwe mensen aanmelden.

Op 1 staat Ron Boers, al acht jaar raadslid, communicatieadviseur en oud campagneleider van Leefbaar Rotterdam, muzikant en een zeer kritisch volger van het college.

Op 2 Tim Thiel communicatieadviseur, campagneleider van HEEL DE STAD, bekend als organisator van danceparty’s, en begenadigd street-art kunstenaar.

Op 3 Frank Maarleveld, bekend Vlaardings journalist, en oprichter van de Facebookgroep ‘Vlaardingen Veilig’. Een veilige stad is dus een van zijn belangrijkste doelen.

Op 4 Nirith Yaish, die met haar multiculturele achtergrond des te kritischer is op immigratie en integratie. Nirith is moeder en werkt bij de gemeente Den Haag.

Op 5 Werner Smoor, actief in het jongerenwerk, en veiligheidsadviseur in het voortgezet onderwijs. Vanuit die achtergrond ook steeds kritisch over veiligheid in onze stad.

Op 6 Laura van Dam, communicatieadviseur en sociale media expert. Als moeder kijkt ze met andere ogen naar de stad.

Op 7 Thomas van Zuylen, een echte regelneef, en logistiek adviseur in de Rotterdamse haven. Durft altijd anders te denken.

Op 8 Bob van Houwelingen, met zijn 22 jaar een van de jongste ondernemers van Vlaardingen, en sowieso de jongste op onze lijst.

Op 9 Claudia Hofman, altijd een luisterend oor, eerst in de horeca, toen als jongerenwerker, en tegenwoordig in de zorg. In haar vrije tijd gamer op hoog internationaal niveau.

Op 10 Hans Out, oud-horecaondernemer, bekend van The Maddox en Café Westpoint aan de Westhavenkade. Heeft hele generaties voorbij zien komen, maar nog steeds progressief en jong van geest.

Op 11 Judith Kalb, actief in de zorg en in de buurtcirkel, waarbij je er voor elkaar bent. Onder het motto ‘Het kan wél’ is ze bezig met vernieuwend onderwijs in Vlaardingen.

Op 12 tenslotte Hans Mielen, het groene geweten van de partij. Niemand in Vlaardingen weet meer van bomen en planten dan Hans. Hij was meer dan twintig jaar verantwoordelijk voor het beheer van alle bomen. Met zijn 74 jaar degene met de meeste levenservaring.

Binnenkort presenteert fractie Boers/HEEL DE STAD haar verkiezingsprogramma. Nu Vlaardingen financieel armer is dan ooit, komt de partij met een aantal ideeën waarmee de stad snel en goedkoop een veel sfeervollere uitstraling kan krijgen.

1 reactie op “KANDIDATENLIJST ‘HEEL DE STAD’ VLAARDINGEN

  1. Ik word geblokkeerd op de groep ‘Wij willen in Vlaardingen’, omdat ik het inhoudelijk niet eens bent met de beheerders van deze groep. Te weten: Ron Boers en Tim Thiel. Zij claimen er voor Heel de Stad te zijn, dat geldt kennelijk alleen als je dezelfde mening toebedeeld bent. Daarbij is het natuurlijk niet erg netjes als je een groep als propaganda kanaal misbruikt. Ditzelfde geldt voor de Facebook groep Vlaardingen Veilig, waar de nummer 3 Frank Maarleveld beheerder van is. Ook hij misbruikt een groep wat moet gaan over veiligheid voor politieke doeleinden. Ik vind dat niet integer.

    Het woord ontnemen van Vlaardingers omdat ze een kritisch tegengeluid geven is niet zoals het moet zijn. Ik sta voor het vrije woord, voor ECHT heel de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *