Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KAMPIOENSCHAPPEN BODYBUILDING SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Open Rotterdamse Kampioenschappen Bodybuilding 2018 worden morgen gehouden in het Theater aan de Schie in Schiedam. De organisatie is in handen van de International Federation of BodyBuilding & Fitness (IFBB).

De IFBB is in 1946 opgericht door de broers Ben en Joe Weider. De IFBB organiseert bodybuilding wedstrijden op nationaal en internationaal niveau voor verschillende klassen.

Op dit moment kent de IFBB competities voor bodybuilding voor mannen/vrouwen, fitness voor mannen/vrouwen, klassieke bodybuilding voor mannen, body fitness voor vrouwen, bikini fitness en kinderfitness.

Er zijn tijdens de wedstrijd drie rondes. Ronde 1 en ronde 3 zijn de bekende poseerrondes waarin de delnemer steeds een kwartslag draait.

De tweede ronde is het artistieke fitnessonderdeel. Hier laat de deelnemer zien hoe lenig hij of zij is.Hierbij mag ook gebruik worden gemaakt van gymnastische bewegingen. De subscores van de drie rondes worden aan het einde opgeteld. Dit levert dan gelijk de einduitslag voor de wedstrijd op.

zondag 8 april 2018 
13.00 uur

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *