Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KADE 40 VLAARDINGEN ZOEKT ‘JONG TALENT KLASSIEK’

VLAARDINGEN- Bent u een klassiek geschoolde muzikant? Wilt u uw beginnende carrière een boost geven? Voelt u zich geroepen om jongeren enthousiast te maken voor klassieke muziek? Én bent ouder dan 18 jaar? Dan is Kade 40 opzoek naar u.

In het terugkerende project Jong Talent, ondersteund KADE40 in samenwerking met de Gemeente Vlaardingen diverse initiatieven uit verschillende kunstdisciplines. Zo bieden ze Jonge Talenten uit de regio een podium om hun beginnende carrière een boost te geven.

Naast Jong Talent Beeldend en Podiumkunsten is het nu tijd voor: Jong Talent Klassiek! Bent of kent u een klassiek geschoolde muzikant, met affiniteit voor onderwijs en wilt u niets liever dan de volgende generatie enthousiasmeren voor klassieke muziek? Wilt u werken aan uw netwerk en ondersteund worden door een culturele instelling met kennis en een groot bereik in de regio? Neem dan zeker contact met Barry Marrè, Projectcoördinator KADE40. Mail naar: barrymarre@kade40.nl

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *