Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JUSTITIE RICHT VIZIER OP DRUGSHANDELAREN VLAARDINGEN-WEST

VLAARDINGEN- De 26-jarige Marokkaan Maröuane C. uit Vlaardingen wordt door het Openbaar Ministerie (OM) in verband gebracht met de praktijken van de Bulgaar Yordan Velchev M., eveneens uit Vlaardingen.

C. uit de Westwijk was al eerder in beeld bij het OM voor de handel in cocaïne en heroïne. Hij in de periode van 11 mei 2018 tot en met 16 mei 2018 te Vlaardingen, gezamenlijk en in vereniging opzettelijk actief geweest met de handel in harddrugs.

Komende donderdag buigt de meervoudige strafkamer zich over het dossier van M.

5 reacties op “JUSTITIE RICHT VIZIER OP DRUGSHANDELAREN VLAARDINGEN-WEST

 1. De kop van het artikel klonk veelbelovend.
  “JUSTITIE RICHT VIZIER OP DRUGSHANDELAREN VLAARDINGEN WEST”.
  Ik zou mij bijna aanmeld hebben om bij Justitie te gaan werken om ook mijn steentje bij te dragen aan de drugshandel een halt toe te roepen, door een vizier te richten op drugshandelaren en de trekker over te halen.
  Helaas bleek het wederom een grote illusie.

   1. Als ik daar zou wonen zou ik dat vrijwel zeker doen. In dat land wordt er wel geluisterd naar het volk. Hier wordt niet geluisterd naar een heel groot deel van het volk. Bepaalde politieke partijen worden totaal genegeerd en dwars gezeten door kleine partijtjes.

    Maar ook op de Filippijnen is heus niet alles goed.
    En dat ik Nederland op veel vlakken echt verkeerd vind, is Nederland echt niet zo slecht, het kan nog vele malen slechter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *