RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JEUGDBENDE MAASSLUIS OPGEPAKT

MAASSLUIS- De politie heeft zes jongeren aangehouden die onder meer worden verdacht van diefstallen en straatroven in Maassluis.

Het gaat om vijf jongens van 15 en 16 jaar oud en een 16-jarige meisje uit Maassluis en omgeving. Ze worden in wisselende samenstelling verdacht van een reeks uiteenlopende feiten, waaronder openlijke geweldpleging, mishandeling, straatroof, winkeldiefstallen en inbraken. Een van de vijftienjarigen wordt ook verdacht van het in bezit hebben van een nepvuurwapen.

De politie hield de verdachten de afgelopen week aan nadat de recherche veel tijd had gestopt in het onderzoek. De politie denkt met de aanhouding van deze verdachten verschillende misdrijven en aanzienlijke overlast in Maassluis te hebben opgelost.

Drie jongens zijn vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft twee van hen voor 14 dagen in bewaring gesteld, de andere is onder voorwaarden op vrij voeten gesteld. De andere drie verdachten werden al eerder in afwachting van verder onderzoek vrijgelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *